van alles mogelijk

De mogelijkheden van borduren op textiel en andere ondergronden zijn groot. Hier geven we u een indruk.

Textiel

t-shirts, handdoeken, servetten, fleece-jack, truienen div. babyartikelen (rompertje, handdoek, slabbetje, aankleedkussen, lakentje)

 
Ook verzorgen wij o.a.: 

  • handdoeken (60x110 cm, 500 gram)
  • badlaken (70x140, 500 gram)
  • gastendoekjes (50x30 cm, 500 gram) 
  • servetten
  • washandjes
  • slabbetjes
  • toilettasjes
  • pannenlappen
  • schorten 

 

De handdoeken zijn leverbaar in diverse kleuren (o.a. wit, zwart, ecru, kobalt blauw, lime-groen, roze en paars), neem voor de exacte kleuren contact op. De gastendoekjes en servetten zijn alleen leverbaar in het wit.

 

Wij leveren geen  t-shirts, fleece jassen, truien, bodywarmers etc. We kunnen ze uiteraard wel borduren als u ze aanlevert.

 

Op divers textiel kan een naam worden geborduurd, maar ook een afbeelding. Wij hebben een bestand met afbeeldingen waaruit u kunt kiezen. Als u aangeeft wat u geborduurd wilt hebben, bijvoorbeeld bloemen, auto’s of dieren, dan sturen wij u een aantal opties waaruit u kunt kiezen. 

BORDUREN LOGO

Bedrijfskleding is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat de kleding er goed uit ziet. Geborduurde logo’s geven een luxere uitstraling aan uw bedrijfskleding en gaan ook langer mee dan gedrukte logo’s. 

 

Hoe gaat het borduren van een bedrijfslogo in zijn werk? Ten eerste moet het aangeleverde logo worden omgezet in een borduurbaar bestand. Dit digitaliseren kost tijd en afhankelijk daarvan rekenen wij een tarief. Dit zijn eenmalige kosten, bij elke volgende keer dat u het logo geborduurd wilt hebben, betaalt u alleen de kosten voor het borduren. 

 

Als bekend is hoe groot het logo moet worden geborduurd en waarop, bijvoorbeeld een t-shirt, dan kunnen wij een prijs geven. 

 

Niet alle logo’s of afbeeldingen zijn geschikt om te worden geborduurd. Dat heeft vooral te maken met gedetailleerde onderdelen van  de afbeelding.  Als het logo te ingewikkeld is, proberen we in overleg tot een simpelere versie te komen. Er wordt altijd een proef geborduurd van het logo, zodat u kunt beoordelen of deze naar uw zin in. Pas als de proef is goedgekeurd, zullen wij de borduuropdracht uitvoeren.  

 

Als het logo eenmaal is gedigitaliseerd, blijft het bestand bij ons beschikbaar voor alle volgende bestellingen met dit logo. Het bestand blijft echter eigendom van de Rooij Borduurwerken en is niet overdraagbaar. 

LETTERTYPEN

Voor uw borduurwerk kunt u kiezen uit verschillende lettertypes. In de lijst kunt u zien welke lettertypes er mogelijk zijn. Als u een speciaal lettertype wilt, dan kunnen wij in overleg bekijken of dat beschikbaar is.